RUBICON  F1

De curând, un nou hibrid de ardei capia s-a alăturat palmaresului ZKI. Oricine știe că pentru a fi competitiv pe piață este important să ai cele mai bune semințe care să înmagazineze cea mai nouă şi performanță genetică, care vor duce la producțiile mult dorite. Rubicon F1 este un hibrid care nu va dezamăgi, Rubicon F1 garantează veniturile scontate.

            Cultivat în câmp, va produce plante viguroase, cu sistem radicular „bine ancorat în pământ”, cu o tulpină puternică ce va susține planta pe toată perioada de vegetație și cu un aparat foliar des. Fructele sunt discret acoperite de foliaj și ferite de radiațiile solare, iar un alt atuu este fructele nu manifestă simptome ale deficitului de calciu.

            Rubicon F1 este un hibrid cu o perioadă de vegetație timpurie. Produce fructe conice, mari, aplatizate, ce cântăresc în medie între 160-210 g. Fructele sunt de culoare roșu intens, mari, cărnoase, caracteristică ideală ce îl recomandă pentru copt, dar și pentru consum în stare proaspătă. Caracteristic acestei varietăți este și conținutul ridicat de substanță uscată, la care se adaugă și faptul că fructele sunt ușor de copt și depelat, de aceea, Rubicon F1 este o varietate excelentă și pentru industrializare.

            Rubicon fructifică foarte bine în condițiile de  stres termic, de aceea recomandarea noastră este că poate fi cu succes cultivat de fermieri în câmp.

O caracteristică importantă în contextul economic actual este şi faptul că, există posibilitatea recoltărilor concentrate (cantitative), adică posibilitatea de a reduce semnificativ costurile cu manopera, cu forţa de lucru a zilierilor în această perioadă şi nu în ultimul rând calculul de randament al plantei.            

Astfel pentru cei care caută o kapia timpurie cu aspect comercial la cele mai înalte standarde, reducând şi costurile; Rubicon F1 este alegerea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *