CASSIUS F1 – încredere recompensată

În segmental castraveților, ZKI Seminţe, propune un hibrid cu o puritate genetică, rezistență sporită la boli, germinație rapidă și o răsărire uniformă, productivitate ridicată, dar și un aspect commercial plăcut, adică Cassius F1!

Hibridul Cassius F1 este un castravete de tip cornichon cu broboane, partenocarpic, fructificarea eșalonată sub formă de ciorchine, florile nu avortează în condiții de stress climatic sau tehnologic. Lăstărirea lateral slabă reduce la minim lucrările în verde. Fructificarea se produce la tulpina principală.

Acest hibrid Cassius F1 de generație nouă se remarcă prin vigoare, rezistență mare la boli și nematozi, timpurietate, productivitate.

Cassius F1 tolerează bine atât temperaturile scăzute, cât și pe cele ridicate de vară, având o foarte bună fructificare. Astfel, el este excelent pentru ciclul I timpuriu și pentru ciclul II de cultură până târziu în toamnă-iarnă fiind recomandat cu precădere pentru cultivarea în sere și solarii.

Fructele sunt perfect cilindrice cu broboane, sunt uniforme, culoarea verde-închis, au un gust excelent, nefiind amare și având un aspect comercial foarte plăcut. De asemenea, reliefăm faptul că pețiolul, codița este lungă, un punct forte la recoltare, iar floarea se pastrează și după recoltare și depozitare.

Sintetizând caracteristicile lui Cassius F1, consemnăm următoarele aspecte:

  1. Rădăcină și foliaj puternice;
  2. Germinație rapidă și răsărire uniformă;
  3. Timpurietate;
  4. Valorifică excelent substanțele nutritive din sol;
  5. Productivitate echilibrată pe tot ciclul de vegetație;
  6. Fructele au codiță lungă, cilindrice, uniforme, având culoarea verde închis, atrăgătoare;
  7. Fructele sunt rezistente la transport și depozitare, valorificarea lor făcându-se în stare proaspătă, cât și conservată, cu alte cuvinte bune de salată dar și în borcan;
  8. Rezistență bună la stresul climatic, la disconfortul termic, la rigorile vremii;
  9. Rezistență sporită privind agenții patogeni.

În concluzie, Cassius F1 este o plantă echilibrată, stabilă, cu formă, culoare și aspect la cele mai înalte standarde corelate cu un potențial productiv ridicat!

Nu ezitați, cultivați cu încredere hibridul viitorului, Cassius F1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *