Grizzly F1 – Uniformitate, producție excelentă, de care producătorii au nevoie

„Tu ai cultivat deja Grizzly”?

Succesul hibridului a fost ajutat foarte mult faptul că aparține unui segment de pepeni mari alungiţi, ceruti de piețele interne. Dimensiunea mare, facilitează comercializarea la cuțit și nevoile tradiționale ale clienților, popularitatea acestui segment este de neîntrerupt. Cererea majoră în acest segment este greutatea mare 12-14 kg (altoit 14-16 kg), forma alungită, uniformă, culoare închisă, vărgată și plăcută a coajei. La tarabe, feedback-ul direct al clienților este pozitiv, unde CALITATEA este cea mai importantă. Păstrare bună, culoare roșu-închis și  atrăgătoare a miezului, dulce și crocant, sunt cele mai importante caracteristici a unui hibrid, pentru a fi cumpărat și data viitoare de clienți. Pentru producători este un avantaj, dacă dimensiunea este uniformă și se pot depozita ușor, deoarece acesta este un element de succes pentru el.

Toate enumerate aici sunt destinate să răspundă nevoilor clienților, dar ce este importantă pentru producători?

În primul rând, ei se concentrează pe rentabilitate și pe o comercializare ușoară. Cererea este timpurietatea, productivitate remarcabilă, siguranța cultivării și comercializarea.

Opinia pozitivă a producătorului s-a datorat în principal productivității și adaptabilității sale extrem de stabile. Foliaj puternic, ușor de recunoscut, rezistent și care oferă o acoperire excelentă, protejând fructele de arsurile solare. Creșterea puternică, vigoarea acestuia stă la baza renașterii tulpinii și legarea constantă a fructelor. Această abilitate spectaculoasă de legare a fructelor este baza performanței. Calitatea este o garanție că comercianții vor veni înapoi, pentru că păstrarea, gustul, aromei sale, culoarea interioară îi convinge pe consumatorii Grizzly să cumpere din nou. Dimensiunea și forma sa echilibrată este un avantaj distinct, când vine vorba de încărcarea unei remorci frumoasă cu hibrid. Din punct de vedere al producătorului capacitatea de păstrare pe vrej a reprezentat un avantaj distinct în ultimele două sezoane.

Puterea lui Grizzly se reflectă în faptul că, hibridul este utilizat în mai multe regiuni în tehnologie prin semănat direct în câmp cu mare succes. Hibridul Grizzly în această tehnologie este spectaculos, datorită creşteri puternice, timpurietăţi surprinzătoare și productivităţi remarcabile.

În total, poziția bine meritată de Grizzly F1 se bazează pe caracteristicile sale unice:

Productivitatea sa, vrejul rezistent, timpurietatea și toleranța la stres fac ca hibridul nostru să fie unic, să fie susținut și de opiniile producătorilor, bazate pe experiența ultimelor sezoane. Virtutea sa principală este productivitatea remarcabilă și ușurința sa de cultivare.

Alegeți cu încredere „Grizzly” în sezonul viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *