IPON F1 – REVELAȚIE ÎN CÂMP

Oferta ZKI se înnoiește an de an prin ameliorări și programe noi de hibrizi. Considerăm că firma Zki Semințe vine în calea legumicultorilor cu hibrizi competitivi care satisfac cele mai exigente cerințe.

O investiție rentabilă o reprezintă hibridul Ipon F1 destinat în mod special cultivării în câmp deschis.

La Ipon F1 s-a lucrat pentru inocularea caracteristicilor referitoare la rezistența generală bună față de boli, viruși, dăunători și respectiv față de factorii de mediu și de stress.

Hibridul având o rezistență general bună, o vigoare mare, reușește să prindă o perioadă bună de creștere și dezvoltare înaintea secetelor de vară, ca de fapt și în acest an, traversând cu bine perioada zilelor caniculare, adaptându-se excelent la condițiile extreme de vreme.

Hibridul Ipon F1 este deosebit de stabil, practic fructifică în orice condiții, datorită foliajului puternic protejează cu brio fructele împotriva arșiței solare, având o producție sigură și de bună calitate. Capacitatea mare de asimilare a substanțelor minerale, face ca planta să răspundă eficient la fertilizare, ceea ce conduce la creșterea semnificativă a producției de fructe proaspete. Referindu-ne la fructe, subliniem aspectul, culoarea și luciul. Culoarea atractivă alb-gălbui, iar la maturitatea fiziologică roșu-aprins. Fructele au o mărime medie de 180-200 gr, sunt perfecte pentru umplut, iar pulpa groasă ( 6-8 mm) asigură prospețime lungă și rezistență la transport.

Hibridul Ipon F1 este o noutate, dar a ajuns în termen rapid să fie apreciat pe piață.

Cultivat în bazinele legumicole din țară, s-a constatat că se adaptează foarte bine condițiilor din câmp deschis și rezistă la temperaturile ridicate din timpul verii.

Planta este viguroasă, dotată cu frunze mari ce acoperă bine fructele. Planta prezintă ramuri puternice ce oferă stabilitate, iar fructele leagă de jos și până în vârf, asigurând producții până târziu în toamnă.

Conchidem că hibridul Ipon F1 are o capacitate de producție substanțială cu fructe aspectuoase și gustoase.

Hibridul prezintă adaptabilitate bună, producții ridicate și calitatea superioară a fructelor, integrându-se în elita gamei de ardei gras ZKI. În concluzie, iată dovezi și argumente care vin în sprijinul cultivării necondiționate a produselor ce provin din gama ZKI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *