TEMES F1 – Unic în lume!

Gogoșarul Temes F1 combină proprietățile excelente a hibridului Bihar F1, cu un pachet unic de rezistență: rezistent la pătare bacteriană (Xv: 1,2,3) și virusul mozaic al castraveților (CMV).


Rezistența la CMV în câmp deschis este cheia siguranței culturilor. Iernile tot mai blânde, și reducerea gamei insecticidelor aprobate, utilizare hibrizilor rezistenti este o soluție eficientă pentru a obține productii stabile.


Prezintă internodii scurte, centrul de greutate a hibridului este mai jos, astfel încât nu se rupe sub greutatea fructelor în tehnologie intensivă. Frunzișul fiind dens, bogat, oferă o protecție fiabilă împotriva

 


Temes F1 este un hibrid cu dublă utilizare, se poate vinde foarte ușor atât la piețe în stare proaspătă cât și în industria de prelucrare.

Se caracterizează prin fructe de culoare roșu intens, uriașe, strălucitoare, în formă uniformă, colorate uniform. Fructele sale atractive atrag atenția cumpărătorilor, este o variantă excelentă de comercializare pe piața proaspătă.

Media fructelor este de 170-300 g cu o lățime de 9-11 cm. Se caracterizează prin conținut ridicat de substanșă uscată, feliere ușoară și rapidă. Datorită pulpei extrem de groase (5-9 mm) este de asemenea o alegere excelentă pentru prelucrare. Fructele mari și groase, numărul mare de legături oferă producții remarcabile și vânzări mari pentru toți cultivatorii care aleg Temes F1.

Respectarea rotației culturilor este esențială pentru un plus de siguranță

Conform rezultatelor noastre de la Tichilești, Temes F1 a depășit hibrizii de control atât în producția totală cât și în producția fructelor de calitate I.

 

Datorită proprietăților sale avantajoase după introducerea hibridului în 2019, a devenit rapid popular printre cultivatorii de ardei gogoșari.
Ce primește producătorul care alege Temes F1 ?

  • pachet de rezistență unică la nivel mondial (Xv 1,2,3 si CMV) pentru o mai mare siguranță a culturilor,
  • plantă sănătoasă cu frunziș dens,
  • fructe mari, uniforme, de culoare roșu intens, atractiv,
  • legături mari și frumoase,
  • pulpa groasă,
  • fructe cu conținut ridicat de substanță uscată,
  • dublă utilizare: pentru cerințe de piață proaspata cât și pentru industrializare,
  • venituri mari din vânzări.

Părerile producătorilor:
Marin Puiu (Maia, IL) a făcut pasul către următoarea generație de ardei gogoșar ZKI, hibridul Temes F1. Dorind un plus de rezistențe și de predictibilitate a

producției, alegerea domnului Puiu Marin este una potrivită pentru cerințelei sale.


Szabo Jozsef (Diosig, BH): sunt foarte mulțumit de hibridul Temes F1, în primăvara anului 2020 o legat ușor fără probleme, planta are un frunziș bogat, internodiile fiind scurte, fructele sunt mari de culoare roșu intens, cu siguranță rămân la acest hibrid și anul viitor.


Paulescu Ana (Mănăștiur, TM): un hibrid foarte productiv, cu aspect deosebit al fructelor, greutate medie fiind 230 g, culoare roșu intens, tolerant la boli.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *